Rólam

3 évesen utaztam először külföldre, az akkori nevén Jugoszláviába. 4 évesen a Balatonon egy ott nyaraló mongol család velem egykorú kislányával barátkoztam, persze nem beszéltünk egy nyelvet. Aztán a gimnáziumban jött az első majd a második német cserediák program lehetőség és 2003-ban, 17 évesen a legjobb barátnőm unszolására buszos nyaralás keretében eljutottam Szicíliába. 2008-ban pedig fél évet töltöttem Erasmus diákként az angliai Liverpool városában.

 

Azt hiszem ezekből az élet momentumokból is látszik, hogy tényleg úgy érzem, a véremben van az utazás és más kultúrák, emberek megismerése iránti vágy.  Érettségi után minden évben a főiskola alatt azért dolgoztam, tanultam, hogy legalább egy külföldi helyre eljussak és lássam, milyen tájak vannak még a világban és hogyan élnek ott az emberek. 

gyonyorusegem_small.jpg

Ez a belső motiváció azóta is hajt és amióta egy légitársaságnál dolgozom, marketing területen, még jobban kinyílt a világ számomra. 36 évesen már több, mint 38 országban jártam, amiért rettentően hálás vagyok a sorsnak és családomnak, akik mindig mindenben mellettem álltak és támogatták olykor őrültségnek tűnő utazási ötleteimet is! 

Élményeimet szeretettel osztom meg Veletek. Köszönöm, hogy elolvassátok írásaimat!

Ezekben az országokban jártam már:

orszagok.JPG
petra_thaifold_utazas_jo.jpg

Hogyan lehetsz Te is
felelős utazó? 

Fehér homokos tengerpart, Maldív-szigetek
Naplemente, Thaiföld, Krabi
zanzibar_heart_jo
Porto, városi látkép
Szingapúr éjjel
1/4